Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
Integrala NAUTILUS 11 - Biblioteca lui Liviu

Anul 1997 avea sa se dovedeasca un an al surprizelor! Dar sa incepem:

A venit Sfirsitul Lumii:trecutul,prezentul si viitorul se amesteca! vor mai ramine supravietuitori?!

Lumea fluviului=Raiul unde fiecare om care a trait pe pamint cindva este readus la viata!

O magie…Un salt in necunoscut…

Oare atit ne-a mai ramas?Razboiul bate la usa ,cursa pentru salvarea lumii a inceput!

Civilizatia umana s-a prabusit. O carte mare si un Dickson excelent!

Nu credeam ca am sa citesc vreodata o carte care sa ma atraga atit de tare.Un King epocal!

Cititi adevarata infruntare cu Monstrul! Patrundeti si mai adinc in tenebrele Orasului BintuIT.

Cel mai bun roman al lui Stephen King! Nu credeam ca am sa ramin atit de trist dupa inchiderea cartii,plecam dintr-o lume minunata si cu niste eroi atit de indragiti!

O doamna a sefeului adevarata,Lois McMaster Bujold ne pune o intrebare percutanta: Ce ai face daca clona ta urmareste sa te omoare si sa-ti ia locul?

Secretul sunt legiunile.Legiunile sunt secretul… O carte beton!

Cel mai bun roman romanesc SF al anului 1997!  A nu se rata !

Un Spinrad formidabil! Biserica versus cimpurile de siliciu!

Aici se termina anul 1997.

va urma

9 comentarii la „Integrala NAUTILUS 11

 1. Apreciez devotamentul tau fata de SF, dar prea exagerezi cu superlativele. Cum se face ca nu exista carte pe care sa nu o ridici in slavi? De exemplu asa zisa „Dune 7”, care e cu totul altceva decat pare. Am fost si eu curios in legatura cu cartea asta, am cautat pe bloguri, si iata ce am gasit:

  „Dune 7 Cartea brundurilor este un plagiat de prost gust. Apare cum ca ar fi scrisa de Patrick Herbert si tradusa de Sebastian A. Corn, dar de fapt este scrisa de Corn (un autor roman). Cei de la Nemira au scos-o din librarii. Nici nu vreau sa aud de ea.” (de aici: http://blog.e-altfel.ro/colectia-dune/#comment-7723)

  Sau

  “continuarea lui patrick”, adica Dune 7: Cartea Brundurilor, a fost o facatura ordinara de-a nemirei. au luat un roman de sebastian corn si l-au cosmetizat ca sa-l poata publica asa, ca urmare la Dune. (Horia Ursu, aici: http://unggaby.wordpress.com/2007/02/10/dune-casa-atreides/)

 2. Sunt eu mai inimos si indragostit de SF&F d-aia imi plac toate sefeurile. 😀
  Dar sa stii ca am o ierarhie stricta si sunt si carti care sunt trecute la sectia „naspa”.
  Cit despre Cartea brundurilor a fost o chestie de marketing romanesc.
  Corn scria extrem de neconventional fata de ceilalti autori romani asa ca a fost greu de incadrat in limitele sefeului romanesc iar isteria Dune era pe val in perioada aceea.
  Citeste-o si apoi astept parerea ta sincera! 🙂

 3. Hai ca sa iti dau un tilu pentru inceput.Desi voi cumpara toate cartile din serie nu cred ca am sa mai trec prin chinul si tortura citirii acestei carti=Blestemul nobilului Foul,mi-a scos peri albi desi am destui ei s-au mai inmultit.Este o imitatie jalnica a lui Tolkien.Cu timpul si la cerere voi mai scrie si despre alte carti din lista naspa.

 4. Doamne, si eu m-am luptat cu Foul pana acum cateva zile. Mai am vreo 200 de pagini, si nu mai pooot. Nu-mi placeeee. Dar imi pare rau de timpul pierdut cu ea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *