Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-content/themes/jumla/functions.php on line 332
VESTI,VESTI,VESTI....! - Biblioteca lui Liviu

VESTE  MARE

CRUCIADA  MASINILOR  ESTE  TRADUSA!    COMING SOON  IN BIBLIOTECILE  NOASTRE!dune-5

TIRGUL DE TOAMNA GAUDEAMUS 2009 VA FI IN PERIOADA  25-29 NOIEMBRIE !

SITE NOU-NOUT LA EDITURA RAO!

Avem si un titlu SF Geneza de Bernard Beckett,neaparat de comandat si  de citit! Din surse demne de incredere se pare ca vom mai avea parte de multe surprize in viitor!coperta_1766 DOMNITA  ROXANA PETRESCU PR MANAGER,GRUPUL EDITORIAL CORINT si EDITURA LEDA ne aduce numai vesti pline de bucurie,ii transmit pe acesta cale imbratisari virtuale (imi cer scuze daca se supara,dar sunt prea bucuros!),pentru 2010 vom avea ca sigure urmatoarele titluri: STARS ,MY DESTINATION! = ALFRED BESTER200px-TheStarsMyDestination DREAD  EMPIRE’S  FALL:THE PRAXIS = WALTER JON WILLIAMSa9ec51c88da00d7024451210.L._AA240_ HEROES AND VILLAINS =ANGELA CARTER51QYWJ53NSL._SL500_AA240_ iar in toamna asta vine cu o sumedenie de carti bune(detalii pe blogul Leda):

Mai intunecat decit creziDarker_than_you_think Gena lui Isisn156194 Falsificatorii51Ngqd2AeoL._SL500_AA240_ GiftsGifts-2_166x250 Mostenitorii

l9780571225477 Femeia in negruWomanInBlack sounds good! nu-i asa?!

EDITURA NEMIRA NE PREGATESTE PENTRU TIRG MULTE SURPRIZE (Atentie! puneti multi bani la tescherea caci cartile va vor face cu ochiul si sigur le veti cumpara!)

EDITURA MILLENNIUMPRESS VINE CU SURPRIZE MAI MULT DECIT PLACUTE(nu am voie sa spun nimic!) SI NUMEROASE!

LA STAND ALATURI DE JOVIALUL BEAR NE VETI GASI SI PE NOI -NICU SI BEBE!IMG_9003IMG_9004IMG_8999 LANSEZ INVITATIE TUTUROR FANILOR SF DIN TARA SA VINA SA VIZITEZE STANDUL MP UNDE VOM PUTEA STA DE VORBA DESPRE SF +F,NE VOM CUNOASTE, VOM SOCIALIZA,VOM BEA SI O BERE IMPREUNA SI BINEINTELES VA VOM VINDE CARTI!

Din surse secrete am aflat ca GEORGE LAZAR  a terminat de scris uluitorul,magnificul si senzationalul INGER PAZITOR! Aspoiule deoarece imi esti cel mai bun prieten iti voi trimite un exemplar daca promiti ca citesti cartea,eu unul de abia astept sa apara!3521139115_cd2a67b6d1_m (1)

Later edit:Aflam de la tusha Vero ca este in curs de tradus in „bucataria” ei doua carti minunate pentru noi:

AxisaxisSi cartea de capatai a oricarui sefist aproape ca o biblie24_Viitorul suna al naibii de bine!

30 de comentarii la „VESTI,VESTI,VESTI….!

 1. Bester si Williams chiar ca sint vesti bune. Sint curios ce scoate MDP-ul…
  MP „nu am voie sa spun”, adica in traducere, nu este nimic sigur… 😀

 2. @Sagy-si eu astept cartea lui George cu nerabdare! Consider ca este un scriitor ajuns la maturitate si cu un potential urias,dovada fiind America One roman scris ca si cum ar fi urmat cursurile celebrului Clarion Writers Workshop.Ma bucur ca sunt primul fan al lui George!
  @aSPOIU-anunturile le va face Horia! am promis ca nu spun! Promisiunea e promisiune!

 3. Depinde de edituri tushica! Si noi vrem mai des ,dar pirdalnica asta de criza mai baga bete-n roate! 🙂
  Matale ajuta-ne cu tradusul cartilor si noi iti facem reclama! 😉

 4. Uau… a dat domnu’ sa faca si Rao site-ul.
  Abia astept sa citesc Bester, Hill si Golding.
  Pana la targ am sa incerc sa ma abtin de la alte achizitii- in speranta ca vor fi reduceri generoase. 😀 😀
  Faine vesti!

 5. Antologia aia nu e numai în „bucătăria” mea, e în mai multe! 🙂
  Cu tradusul cărţilor vă ajut oricum, atâta vreme cât trăiesc din asta! 😀 Şi vă mulţumesc pentru reclamă!

 6. Mai aveti vesti despre “Vanatoarea sfanta – Lois McMaster Bujold” si “Gandul cu o mie de fete – R. Scott Bakker”? Sau depre aparitiile de la Alexandria?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *