O veste mare si alte stiri

16 septembrie  o zi mare pentru mine si pentru blogul nostru FanSf,astazi am cistigat premiul cel mare de la Un Concurs Al Amintirilor, concurs initiat pe blogul editurii Nemira,un aparat foto. Sunt entuziasmat si extrem de fericit! Incredibil! Inca sunt sub imperiul emotiilor! Imi doresc ca si voi sa fiti alaturi de mine si sa va bucurati la fel.

Printre alte noutati vine dupa o perioada de vacanta Cenaclul Prospectart,dar iar intr-o zi imposibila-Joi- cind putea sa fie VINERI  o zi propice pentru fiecare!Sa vad cum voi face sa imi rup doua zile de la job pentru aceasta zi !

Printre picaturile toamnei am aflat ca multe din aparitiile date ca certe au suferit modificari importante din cauze „obiective”,unul din motive fiind neseriozitatea traducatorilor ,imbolnavirea de o boala care tine vreo doua luni si nu in ultimul rind criza financiara care a inceput sa-si arate coltii din ce in ce mai des!

Noroc ca drapelul este tinut sus si la standarde inalte de Nemira,Leda si MillenniumPress!Sa le tinem pumnii si sa ne incinte cu carti bune cum a facut si pina acum!

Later edit: Nemira incinge motoarele la greu-aflati mai multe despre aparitiile viitoare pe blogul editurii la postul Noutatile lunii septembrie! Vine la tirg cu primul volum din  The Nights Dawn Trilogy, o „caramida” de 1200 pagini!Ura,Ura ,Ura!

Leda vine cu ditamai portavionul la ora programata si cu toate cartile promise!

Despre MillenniumPress nu pot spune decit ca Ursu s-a transformat in omul surprizelor!

La editura Rao urmeaza sa apara o noua serie fantasy Magic Thief by Sarah Prineas!

La editura Humanitas vestitul Drumul va aparea spre sfirsitul anului! Damn! 🙁

Later,later edit: Editura Tritonic promite ca la inceputul lui Octombrie vom citi Cap-De-Mort de David Gunn,este vorba de un erou in stilul lui Riddick!

You might also like

27 Comments

 1. avatar
  Dragos says:

  @ Puescu ^Eu si cu Vlad vom alege o coperta insotia de cea mai interesanta/nastrusnica poveste a cartii si o vom premia ^

  ^daca ii stii deja sau ai sa le urmaresti activitatea pe viitor lui Nicu si Bebe, cred ca ai sa fii de acord cu mine ca ceea ce fac ei e foarte frumos si in beneficiul intregii comunitati de iubitori de SF. In spatele sirului de fotografii ‘impersonale’ se ascund doi oameni extraordinari care au multe de povestit.^
  – amintirea fansf nu e despre o carte
  – ce prezinta nu e o amintire personala ci istorie
  – daca au foarte multe de povestit atunci e pacat ca nu au facuto
  Ati facut doua greseli: – ati eliminat din concurs alte texte pe motiv ca nu se incadrau dar ati premiat exact una care e pe langa cerinta voastra
  – daca premiul la-ti dat pentru asta ^daca ii stii deja sau ai sa le urmaresti activitatea pe viitor lui Nicu si Bebe, cred ca ai sa fii de acord cu mine ca ceea ce fac ei e foarte frumos si in beneficiul intregii comunitati de iubitori de SF. In spatele sirului de fotografii ‘impersonale’ se ascund doi oameni extraordinari care au multe de povestit.^ atunci a-ti facut enuntul gresit. Puteati zice ca vreti sa dati un aparat de fotografiat lu fansf pt calitati deosebite si nu avea nimeni nimic de zis. Concurs de poezie si castiga premiul o sculptura pe motiv ca sculptorul e om bun.
  Acum stiu de ce nu merita participat, pe mine nu ma cunoasteti ca sa puteti aprecia cit sint sau voi fi de valoros.

 2. avatar
  Dan says:

  Standarde inalte doar la Nemira. De Leda inca nu mi-am facut o parere. Cat despre MillenniumPress nu pot sa zic decat ca sunt praf si pulbere in ceea ce priveste respectarea termenelor (parca se pomenea pe la inceputul anului de o carte pe luna daca tin bine minte, sau poate se facea referire la satelitul nostru natural), sunt frati de cruce cu cei de la Tritonic (alti mari maestri in ceea ce priveste aburirea cititorului, cum stai sa vezi ca asa si pe dincolo….)

 3. avatar
  voicunike says:

  @adinab- multumesc ,multumesc! Prajitura a fost un deliciu! Ma bate gindul sa-ti divulg reteta! 😀

  @dragos- din declaratia ta reiese ca nu ai participat,ai ceva impotriva ca blogului nostru i-a fost atribuit premiul cel mare?,sa inteleg ca esti invidios?!Daca tot insisti asupra acestui premiu eu sunt gata sa renunt la el daca tu esti in stare sa ma uimesti cu povestea ta,si nu numai pe mine si pe ceilalti.
  Se pare ca nu esti in stare sa te bucuri de bucuria altuia,nu ai deloc suflet,e vorba de ceva frustrari?
  Nu am nimic personal cu tine si nici nu voi avea dar hai sa ne vedem fiecare de ale lui ca asa este mult mai bine!

  @Dan-MillenniumPress este si ea la inceputurile scolii precum copiii,o sa creasca si mai mare si vor fi eliminate si sincopele aparute ca urmare a crizei financiare.Au fost frati de cruce cu cei de la Tritonic dar acuma MP este pe picioarele ei singura in bataia furtunii.
  Leda sunt sigur ca iti va satisface o mare parte din cerinte,avintul lor imi provoaca o mare bucurie!
  Si da! intotdeauna Nemira a avut standarde inalte dar si o experienta acumulata in ani! Ce editura crezi ca va mai scoate peste 40 de titluri sf&f intr-un an? Q.E.D.

 4. avatar
  bebe says:

  1) Toate meritele pentru cistigarea acestui concurs ii revin lui Nicu!
  2)Nicu, fiind un fan absolut sf, iubeste si are cite o amintire de neuitat despre fiecare carte aparuta la Nemira!
  3)Desfid pe oricine ar spune ca poate depasi entuziasmul si dragostea de sf a lui Nicu!
  4)Acest concurs nu a fost unul pe care sa il cuantificam in termeni de critica literara,ci mai mult in gradul de entuziasm si pasiune al autorului!
  5) Nu am participat la acest concurs si consider ca eu si toti ceilalti ca mine nu avem ce comenta impotriva rezultatului!
  6)Imi place sa cred ca o mare majoritate a celor implicati in acest concurs(direct sau indirect) sint de acord cu rezultatul lui!

 5. avatar
  voicunike says:

  @Weird Vision- Multumim! Fii pe faza ,vor mai fi si alte bunataturi! ne pare bine ca ai trecut pe la noi!

  @Doru-Multumim! poate se va gasi o zi in care sa incingem un gratar ca doar nu suntem asa de departe! 😀

 6. avatar
  Horia-Nicola Ursu says:

  @dan: am promis la inceputul anului o carte pe luna. din cite stiu, sintem in septembrie, da? prin urmare, cu noua titluri publicate pina acum, parca am fi in grafic, nu? ma rog, eu asa socotesc. cit despre „frati de cruce cu tritonic”, ti-a raspuns nicu.

 7. avatar
  balinferi says:

  Eu tot speram să vină Nicu la Bucureşti după premiu, aducea o carte, beam o bere…dar nu vrea dom’le! Şanse sa scape însă tot nu are…

 8. avatar
  voicunike says:

  @Feri-ai olecuta rabdare! Vin la bucuresti dar in octombrie! mai multe pe viitor! 😀

  @Adinab-am trimis reteta! Oricind este timp si chef pentru tine! 🙂 Am uitat sa-ti spun ca daca vrei poti insiropa prajitura! Deh! minte de barbat! 😀 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: