Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Ce inseamna a fi fericit? - Biblioteca lui Liviu

A fi fericit inseamna sa citesti o carte buna ,sa fii alaturi de cei dragi si de prieteni,sa urli de bucurie ca in sfirsit copilul a pasit pe pragul liceului si a reusit la profilul dorit(de fapt asta fiind „munca” lui pe patru ani)!
Sunt asa de fericit incit imi vine sa imbratisez pe toata lumea ca sa poata participa la bucuria mea! I’m fucking happy!
So,daca nu ati citit pina acum Antologia MillenniumPress vol 1,va invit sa-o faceti pentru ca altfel veti pierde una din micile bucurii ale vietii! Iar a doua carte care nu trebuie ratata este Pistolarul.Turnul Intunecat in traducerea vestitului( kingian) traducator Mircea Pricajan !
De miine voi incepe un serial Sf care cred ca va fi pe placul cunoscatorilor si nu numai.
Posted by Nicu

8 comentarii la „Ce inseamna a fi fericit?

  1. nicule, n-ar strica să vă semnaţi fiecare notaţiile, ca să ştim şi noi care cui îi aparţine. 🙂 a, şi chiar e nevoie de moderarea comentariilor?

  2. Postarea imi apartinea mie, iar despre serial sigur veti fi incintati!Stay toones!Surprise,surprise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *