Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cele mai populare titluri Crime Scene Press la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024 - Biblioteca lui Liviu

Cele mai populare titluri Crime Scene Press la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2024

Publicat pe De Liviu Szoke

Crime Scene Press, singura editură din România dedicată exclusiv genului mystery & thriller, a încântat cititorii și anul acesta la Salonul Internațional de Carte Bookfest cu titluri care au făcut furori la nivel internațional, proaspăt ieșite de sub tipar. Vizitatorii s-au bucurat de universul captivant al romanelor de suspans: titluri premiate, cărți care stau la baza unor ecranizări de succes, serii îndrăgite și multe alte surprize. Astfel, editura și-a consolidat reputația de veritabil furnizor de suspans și adrenalină pentru cititorii pasionați. 

Anul acesta, standul editurii a fost un punct de atracție major, cu o gamă variată de titluri care au captivat imaginația publicului. Iată un top 10 al cele mai vândute cărți din portofoliul Crime Scene Press la Bookfest, un clasament care include enigme captivante și investigații complexe, titluri ce au reușit să cucerească inima publicului și să stabilească noi standarde în literatura de gen.

Printre vedetele acestei ediții se numără Cartea cazurilor nerezolvate, al scriitoarei canadiene Simone St. James, autoare bestseller New York Times și USA Today. Cartea îmbină trecutul și prezentul cu măiestrie într-o țesătură de mister din lumea reală și suspans supranatural. Un thriller paranormal care ține suspansul la cote înalte.

În topul preferințelor cititorilor s-a aflat și Noaptea, toate pisicile sunt negre, de Anders de la Motte și Måns Nilsson, al doilea volum al seriei Crimele din Österlen, cu drepturi vândute în 13 țări. Un nou mister plin de umor care se desfășoară în ambianța minunată a „Provenței Suediei”, cu o panoplie de personaje captivante și excentrice.

Un alt roman de suspans căutat de cititori la standul editurii din cadrul Bookfest este Numai minciuni, de David Baldacci, autor care a publicat 48 de romane, traduse în peste 45 de limbi, în mai bine de 80 de țări. A vândut 150 de milioane de cărți în toată lumea. Noul roman o are în centrul acțiunii pe Mickey Gibson, o fostă polițistă care jonglează între creșterea copiilor și slujba ei la ProEye, o firmă de investigații care îi vânează pe cei care comit fraude fiscale majore.

Ultimul diavol care trebuie să moară, de Richard Osman, cel mai recent roman din seria Clubul Crimelor de Joi, senzația literară care urmează a fi ecranizată cu o distribuție de excepție: Helen Mirren, Pierce Brosnan și Ben Kingsley, a fost de asemenea unul dintre cele mai căutate titluri de la standul Crime Scene Press.

Topul celor mai vândute titluri Crime Scene Press la Bookfest 2024

  1. Cartea cazurilor nerezolvate, de Simone St. James (trad. Irina Gache)
  2. Noaptea, toate pisicile sunt negre, de Anders de la Motte și Måns Nilsson (trad. Daniela Ionescu)
  3. Numai minciuni, de David Baldacci (trad. Oana Stănescu)
  4. Ultimul diavol care trebuie să moară, de Richard Osman (trad. George Arion Jr.)
  5. Seara cea mai neagră, de Ann Cleeves (trad. Roxana Brînceanu)
  6. Sarek, de Ulf Kvensler (trad. Carmen-Olimpia Tache)
  7. Refugiul spionilor, de Teas Gerritsen (trad. Loredana Frățilă-Cristescu)
  8. Furtuna de zăpadă, Ragnar Jónasson (trad. George Arion Jr.)
  9. Vizita tinerei doamne, de George Arion
  10. Mici binecuvântări, de Dennis Lehane (trad. Roxana Brînceanu)

***

CRIME SCENE PRESS este sursa numărul 1 de romane mystery & thriller, fiind singura editură din România cu un program dedicat în exclusivitate literaturii de acest gen. Printr-o selecție riguroasă a titlurilor, girată de către George Arion, cel mai apreciat scriitor de suspans din România, editura urmărește promovarea genului în rândul cititorilor. În catalogul editurii regăsim atât autori români cât și străini, clasici, dar și contemporani, scriitori ce reprezintă repere de valoare pentru timpul sau spațiul cultural din care provin. Crime Scene Press aduce cititorilor români o varietate de sub-genuri din sfera mystery & thriller, povești captivante și pline de suspans, care au făcut furori la nivel internațional, precum: thrillere psihologice, politice, legale, sau de spionaj. Fie că ești în căutarea unui roman cu detectivi iscusiți și puzzle-uri de rezolvat, a unei povești pline de tensiune și pericol sau a unui thriller psihologic care te ține în suspans până la final, editura satisface aceste preferințe și oferă cititorilor români lecturi captivante și palpitante. La Crime Scene Press, pasiunea pentru povești captivante și pline de mister se întâlnește cu dorința de a aduce bucurie și emoție cititorilor.

Seria Clubul Crimelor de Joi:

https://crimescenepress.ro/product/pachet-seria-clubul-crimelor-de-joi

Crime Scene Press online

Website: https://crimescenepress.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/crimescenepress

Instagram: https://www.instagram.com/crimescenepress/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *