Club de carte Paladin #29: „Infanteria stelară”, Robert A. Heinlein

Ar putea fi o imagine cu carte şi text care spune „ROBERTA.HEINLEIN ERIEDE ROBERT A. HEINLEIN Club de carte PALADIN #29 Vineri, 28 ianuarie Ora 19:30 Moderator: Liviu Szoke INFANTERIA STELARĂ SCIFI”

Pe 28 ianuarie dezbatem cartea „Infanteria stelară” de Robert A. Heinlein (traducere din limba engleză de Radu Hăulică), apărută la Editura Paladin în 2017.
Pe 28 ianuarie Liviu Szoke, moderatorul clubului nostru de lectură, vă întâmpină pe Messenger Rooms.
💻📱 Pentru a participa:
– trimiteți un mesaj privat pe pagina de facebook Editura Paladin. Vom stabili acolo pașii următori.
– data limită pentru înscriere este 27 ianuarie (inclusiv).
– locuri disponibile: 15
📚 Sinopsis „Infanteria stelară”:
Războiul interstelar dintre Federaţia Terrană a Pământului şi civilizaţia extraterestră de pe planeta Klendathu a ajuns într-un punct critic. Soarta oamenilor e în mâinile Infanteriei Stelare, ale cărei trupe de elită sunt singurele care mai pot opune rezistenţă teribilei ameninţări. Abia ajuns în rândurile armatei, tânărul Johnny Rico se confruntă nu doar cu inamicul, ci şi cu propriile dileme morale. Infanteria stelară rămâne până în ziua de azi unul dintre cele mai controversate romane din istoria literaturii SF.
📚 Cartea este disponibilă pe site-ul Paladin cu o reducere de 20%: https://www.editura-paladin.ro/…/infanteria-stelara7c8

You might also like

2 Comments

 1. avatar
  cristian says:

  salut. nu stiu de unde vine problema. la mine, la distributia mesajului. am mai spus de citeva ori. primesc mesajul ca e club de carte vineri 28 ianuarie ora 19.30 la ora 21…
  ??? back in time nu cred ca s-a realizat decit in filme si carti….
  poate vedeti de unde apare problema asta sau daca e doar la mine.
  primesc noutatile cu Inoreader.

  1. avatar
   Liviu says:

   Salut, Cristi! Știu că ai mai scris cu problema asta: încearcă și prin e-mail, acolo apar instantaneu; am să discut cu „depanatorul” meu, poate se rezolvă și cu Inoreader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d