Top 10 cele mai bune cărți din 2021 – Bookzone

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, carte şi text care spune „Cele mai citite titluri ale anului LA CELE MAI MICI PREȚURI! ..Math IRINA BINDER dere EMILIA BENDEAC DR. MI HAELA LIC a, CARTEA R mi CARTEA IEI Ă DES SPR SENSUL VIEȚII Û tele 1 oasă ALI BOOKZONE BOOKZONE”

Vrem să îți mulțumim pentru un an minunat în care am reușit să livrăm peste 500.000 de colete cu 1.500.000 de cărți și multă bucurie. Pasiunea ta pentru lectură ne-a motivat să aducem tot mai multe titluri pe rafturile noastre virtuale, așa că ți-am pregătit o surpriză care te va ajuta să începi noul an cu cele mai bune titluri din 2021.

Am strâns într-un top acele cărți care ne-au reamintit să râdem cu poftă, ne-au provocat să ne punem întrebări dificile, ne-au inspirat să trăim cu pasiune, dar și să prețuim momentele de liniște alături de cei dragi.

Cu siguranță, unele dintre ele au ajuns deja la tine, însă acum este momentul perfect să îți completezi colecția. Toate cărțile noastre vedetă sunt disponibile acum la cele mai mici prețuri, și vin cu transport gratuit în cazul comenzilor de peste 99 de lei.

Iată premianții promoției 2021:

1.      Despre sensul vietii – Dialogul dintre Părintele Constantin Necula și Mihai Morar a ajuns la sufletul a peste 100.000 de cititori și ne-a reamintit tuturor că întrebările dificile sunt cele care dau cu adevărat sens vieții. O carte plină de înțelepciune potrivită pentru cei care își doresc mai mult echilibru în 2022.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, barbă, carte şi text

2.      Ziua în care m-am iubit cu adevărat – Cartea scrisă de Andreea Săvulescu a venit în sprijinul cititorilor care doreau să vindece traumele trecutului și le-a dat încredere în viitor într-un an în care fiecare dintre noi a avut nevoie de mai multă speranță. Este o carte-terapie care te poate ajuta să te simți înconjurat de afecțiune în noul an, oferindu-ți chiar tu iubirea pe care simți că ceilalți nu ți-o pot acorda.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text

3.      Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama – Cartea scrisă de Mihai Bendac împreună cu mama sa Emilia Bendeac îți oferă o fereastră spre o viață plină de povești picante și întâmplări delicioase, în care în centrul poveștii se află actorul, însă ultimul cuvânt îl are mereu mama. Este o carte perfectă pentru cititorii care își doresc să se amuze, dar și să facă o faptă bună în 2022.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „MIHAI ȘI EMILIA BENDEAC Jurnalul Burlac unui, ..ÛÛ Conversafii cu mama BOOKZONE”

4.      Cartea familiei – Cartea scrisă de Părintele Vasile Ioana a ghidat pașii cititorilor spre o viață trăită în iubire și bună înțelegere. Sfaturile sale duhovnicești vindecă sufletele rănite și întăresc familia. O recomandăm tuturor celor care au nevoie de un reper stabil în anul ce vine.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, barbă şi text care spune „CARTEA FAMILIEI învățături de la PĂRINTELE VASILE IOANA BOOKZONE”

5.      Cartea femeilor care merită mai mult – O invitație la o viață trăită deplin, în perfect acord cu sinele autentic semnată de un specialist în psihologie: Dr. Shefali. O carte de dezvoltare personală destinată cititoarelor care doresc să își schimbe radical viața în noul an.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, carte şi text care spune „CARTEA FEMEILOR CARE MERITĂ MAI MAMULT MULT MAI DR. SHEFALI BOOKZONE”

6.      Pachet Emotiile Sarei – Aceste cărticele prietenoase și extrem de utile au ajuns direct la inima celor mici și i-au învățat pe viitorii cititori cum își pot recunoaște și gestiona emoțiile. Lecțiile importante exprimate prin cuvinte simple merită să ajungă la tot mai mulți copii cu vârste cuprinse între 3-7 ani.  

Ar putea fi o caricatură cu copil, carte şi text care spune „Emoțiile Sarei frica și curajul Cécile Alix Frossard Emoțiile Sarei furia și liniştea Cécile Alix Claire Frossard povestioare frumoase pentru domoli emoțiile ocuri relaxareÈi sfaturipentrupărint oferite Millot, psiholog nu � BOOKZONE Doua povestioare frumoase pentru domoli ocuri oferite Florence Millot, psiholog pentru copii, BOOKZONE Emoțiile Sarei timiditatea încrederea în sine Emoțiile Sarei tristeÈea și bucuria Cécile Alix Claire Frossard Alix Frossard oferite Două povestioare frumoase pentru domoli emoțiile relaxare.Èi sfaturi pentru parinti Florence Millot, psiholog BOOKZONE Două povestioare frumoase pentru domoli emoțiile injocurid pentru oferite de Florence Willot, psihol pentru copii, BOOKZONE”

    

7.      Pachet Bullyingul nu este amuzant – O serie de cărți care a reușit să impresioneze copii și părinți deopotrivă, atrăgând atenția asupra unui fenomen tot mai întâlnit și în România: bullyingul. Cărțile sunt potrivite pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și sunt într-adevăr de ajutor.  

Ar putea fi o imagine cu carte

8.      Acea zi – În 2021, cititorii au învățat că iubirea nu cunoaște limite datorită romanului care a continuat povestea din spatele celebrului serial difuzat de Netflix, 365 DNI. Îl recomandăm tuturor celor care vor să se bucure de mai multă pasiune în anul următor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Continuarea bestsellerului 365 de zile T ACEA ZI BLANKA BLANKALIPIŃSKA LIPIŃSKA BOOKZONE”

9.      Mama, povesteste-mi despre tine! – Un exercițiu terapeutic semnat de un suflet sensibil, Narcisa Suciu, această carte plină de întrebări te provoacă să te redescoperi sau îți dezvăluie detalii prețioase despre cei dragi. Un volum de neratat pentru toți cei care își doresc să transforme trecutul într-o inspirație pentru viitor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Mama, povestește despre tine! Narcisa Suciu BOOKZONE”

10.  Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă – Vrei să regăsești micile bucurii ale vieții în anul ce vine? Cartea Mihaelei Bilic este o lectură savuroasă și informativă care a cucerit deja mii de cititori și care te poate ajuta și pe tine să faci loc bunului gust în viața și în farfuria ta.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „DR. MIHAELA BILIC Ingredientele care ne fac viața mai frumoasă 之 BOOKZONE”

Ți-ai ales titlurile care îți vor fi alături în 2022? Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, te așteptăm printre rafturile virtuale pe bookzone.ro cu cele mai bune titluri ale acestui an. Librarii noștri ți-au pregătit o mulțime de pachete cu titluri captivante și topuri pentru toate categoriile, așa că vei găsi cu siguranță o ofertă pe gustul tău.  

Vezi toate topurile: https://bookzone.ro/carti-de-top

You might also like

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *