Semnal editorial 405: „Stare de teroare” de Hillary Rodham Clinton & Louise Penny, în curând, la Editura Crime Scene Press

ROMANUL ESTE DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ, CU O REDUCERE DE 20%, PÂNĂ ÎN DATA DE 09.12.2021. ORICE COMENZI CARE CONȚIN CARTEA DE FAȚĂ VOR FI EXPEDIATE ÎNCEPÂND CU DATA DE 10.12.2021.

Prezentare carte

#1 în topul New York Times Fiction hardcover

#1 în topul New York Times Fiction Print and Ebook

#1 în Amazon Charts în prima săptămână după lansare

În Statele Unite, o nouă administrație tocmai a depus jurământul. Președintele o numește secretar de stat pe cea mai virulentă adversară a sa. Însă, după perioada tulbure de dinainte, lucrurile par să revină pe un făgaș normal…

Până când trei autobuze explodează în trei țări din Europa. Pentru secretarul de stat Ellen Adams, cheia din spatele atentatelor se află la Washington. Ellen și echipa ei intră într-un joc periculos cu fosta administrație americană, cu Iranul, Pakistanul și Rusia în încercarea de a preveni un dezastru inimaginabil pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Receptare critică

„Captivantă, extrem de credibilă.” (Karin Slaughter)

Stare de teroare este cartea pe care am sperat mereu s-o scrie un om de stat inspirat.” (James Patterson)

„Un thriller politic desăvârșit.” (Ann Cleeves)

„Trama e ambițioasă și apocaliptică… o cursă diplomatică de mare viteză…” (The New York Times)

„Adevărata cheie a romanului este arma secretă a acestuia: prietenia dintre femei.” (The Washington Post)

„Un thriller trepidant despre terorism, corupție și diplomație, meticulos scris și care promite amănunte pe care numai cineva din interior le poate destăinui.” (TIME)

„N-o să puteți lăsa cartea din mână… Priviți-o ca pe refugiul din această toamnă.” (CNN.com)

„Miza este inteligent construită la nivel geopolitic și ne pune în fața unei dileme morale demnă de John le Carré…” (The Guardian)

„Remarcabil… Având un ritm alert și fiind plin de amănunte din culise, romanul zugrăvește superb presiunea din interiorul lumii diplomației și al diplomației lumii.” (Daily Mail)

„Un blockbuster alert.” (The Financial Times)

„Un thriller care îmbină experiența directă a unui fost secretar de stat cu abilitățile scriitoricești ale unei maestre a suspansului.” (Tampa Bay Times)

Stare de teroare o să vă țină treji până târziu în noapte ca să încercați să țineți pasul cu secretarul Adams și echipa ei.” (GoodMorningAmerica.com)

Titlu originalState of Terror
TraducătorGeorge Arion Jr.
ISBN978-606-8959-79-5
Nr. pagini512
Formathardcover, 13 x 20 cm
Anul apariției2021

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *