De ziua Editurii Litera invităm cititorii la Zilele aniversare pe litera.ro

De ziua Editurii Litera invităm cititorii la Zilele aniversare pe litera.ro

                        – 32 de ani împliniți – 

Editura Litera sărbătorește 32 de ani cu 5 zile de evenimente speciale, reduceri la cărți și cadouri garantate.

În perioada 12-16 mai, Litera.ro găzduiește petrecerea de aniversare a Editurii Litera –  ce se află în topul celor mai importante edituri din țară. Fondată în 1989, Litera a reușit să aducă în bibliotecile românilor mii de titluri din cele mai variate domenii, colecții și imprinturi: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

În 32 de ani de existență am adunat multe realizări care ne împlinesc: milioane de cărți tipărite, un catalog cu peste 2 500 de titluri active, evenimente și lansări deosebite. Fundamentul tuturor acestor realizări îl reprezintă cititorii noștri, cei care, prin interesul de a primi mai mult, mai bun și mai de calitate, ne-au motivat și ne-au sprijinit să ne împlinim vocația. Mereu alături de cititorii ei, Litera a reușit în toți acești ani să formeze o comunitate a iubitorilor de lectură, ale cărei dorințe caută permanent să le identifice pentru a deveni cu toții mai buni cu fiecare an. – Dan Vidrașcu, director general al Editurii Litera 

Cititorii de pretutindeni sunt invitați la Zilele Aniversare Litera, pentru a se întâlni cu autori consacrați, pentru a beneficia de reduceri de până la 90% la cărți, și pentru a primi kit-ul cititorului cadou la orice comandă! 

Cadoul aniversar este oferit chiar de sărbătorit, astfel încât fiecare comandă de carte tipărită, pe litera.ro, este însoțită de un kit literar ce conține bestsellerul internațional “Ultima geană de lumină” de Kristin Harmel și un tote bag de pânză de colecție, personalizat cu ilustrație semnată de Mura. 

Nu lipsesc reducerile de până la 90% pentru toate categoriile de interes. Iată câteva dintre recomandările editorului: Ruină și blestem de Jennifer Armentrout (-60%), Pe serviciul adversarului de John le Carre (-80%), Patria de Fernando Aramburu (-65%), Fiecare cu povestea lui de Jean Paul Dubois (-65%), Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi (-60%), Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli și Francesca Cavallo (-60%), Pacienta tăcută de Alex Michaelides (-60%), Vinovat fără vină de Agatha Christie (-90%), În derivă de Trish Doller (-90%) și multe altele. 

Cu Alex Michaelides, Jojo Moyes sau Elena Favilli și alți autori citiți și îndrăgiți, ne întâlnim într-o serie de evenimente pe tot parcursul celor 5 zile. #savethedates 

Iată programul evenimentelor (evenimentele au loc pe pagina de Facebook a Editurii Litera, via Zoom) 

Kristin Harmel, autoarea bestsellerului “Ultima geană de lumină”, în dialog cu Laura Frunză 

12 mai, ora 18.30

Alex Michaelides, autorul bestsellerului “Pacienta tăcută”, în dialog cu Nadine Vlădescu 

13 mai, ora 18.30

Valerie Perrin, autoarea bestsellerului “Apă proaspătă pentru flori”, în dialog cu Alida Mocanu 

14 mai, ora 18.30

Jojo Moyes, autoarea cărții ecranizate “Înainte să te cunosc” și a altor bestselleruri, printre care cel mai recent “Dans în arenă”. În curând un nou titlu al său va fi ecranizat pe Netflix, “Ultima scrisoare de dragoste.”

Un dialog cu Andreea Marin, pe 15 mai, ora 18.30

Lori Gottlieb, Ashley Audrain, John Strelecky, Santa Montefiore, Harriet Tyce, Anders Roslund, Jeanine Cummins, Rumaan Alam, Kristin Hannah, Elena Favilli,Thomas Erikson și alții, transmit mesaje cititorilor din România

16 mai, ora 18.30 

Petrecerea de Zilele aniversare Litera începe pe litera.ro în seara aceasta la ora 24.00! 

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: