Semnal editorial 93: Harlan Coben & David Jackson

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Neputincios, Jake asistă la nunta lui Natalie, femeia pe care o iubește. Idila lor s-a încheiat, iar ea l-a făcut să promită că n-are s-o mai caute vreo­dată. Jack se ține de cuvânt timp de șase ani, până în momentul în care dă peste necrologul lui Todd Sanderson, soțul femeii iubite. Cel puțin așa pare că ar sta lucrurile. Dar la înmormântare văduva se dovedește a fi o necu­noscută. Atunci, unde e Natalie? De ce l-ar fi mințit? Hotărât să o găsească, Jake cade pradă unei intrigi ucigașe. Și descoperă că în dragoste există uneori  adevăruri  care  ucid.

Harlan Coben le oferă și de această dată cititorilor o capodoperă a thrillerului modern, explorând ingenios adâncimile și pasiunea iubirii pierdute, dar și secretele și minciunile din adâncul acesteia.

„Măiestria lui Coben ne vrăjește în așa fel încât nu vedem nicio clipă ceea ce stă tot timpul sub ochii noștri.“

Washington Post

„Orice carte nouă scrisă de Coben e un motiv de sărbătoare, dar o carte atât de bună ca Șase ani e un motiv de jubilare.“

Huffington Post

Autor: COBEN Harlan
Domeniu: Ficțiune
Colecție: BESTSELLER
Dată apariție: 09-2019
Nr. pagini: 352
Format: 14.5×20.5
ISBN: 978-973-47-2963-0
Ediția: I
Nr. Volume: I

 

Familia Benson pare a fi ca oricare alta. Malcolm și Harriet duc o viață monotonă într-un orășel din nord-vestul Angliei și nu le place să fie deranjați. De ce? Care este secretul bine păzit de zăvoare și geamuri bătute în cuie prin care nu intră lumina soarelui? Cei doi au o fiică. Daisy. Care, însă, nu este fiica lor. Și, alături de ea, mai apar doua fete. Ambele răpite de Malcolm, în urma unor planuri construite cu grijă. Poppy a fost răpită ușor, fără ca părinții ei să-și dea seama. În schimb Ellie și-a văzut părinții murind de mâna acestuia. Întregul Departament de Investigații Criminale le caută. Detectivul Nathan Cody, urmărit încă de o traumă din trecut, ajunge la ele din greșeală, însa va reuși să le salveze? Oare va descoperi el motivul pentru care au fost răpite tocmai aceste fete?

 

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *