HAC! 28 a ieșit pe piață

Povestea lui Harap Alb continuă în cel mai nou număr al revistei ”HAC!” – singura publicație profesionistă din România dedicată benzilor desenate a ajuns la numărul 28

No automatic alt text available.

A apărut un nou număr al revistei de benzi desenate ”HAC!”, publicație care i-a transformat pe Harap Alb și pe tovarășii săi de aventuri în supereroi ce pot rivaliza lejer cu mult mai celebrii Superman ori Spiderman.

Pe un scenariu realizat de scriitorul Marian Coman, cu desene de Andrei Moldovan și culori de Daniel Rosa Duran, ”HAC!” continuă de mai bine de patru ani să ducă mai departe povestea lui Harap Alb într-un univers fantasy de extracție românească.

Pe lângă ”Harap Alb continuă”, numărul 28 al revistei mai conține benzile desenate ”Oul Pierzaniei” de Tudor Popa precum și ”Fergonautul” și ”Înăuntrul acesteia înafara celeilalte”, ambele de Viorel Pîrligras. Și universul TFB, o reinterpretare în cheie postapocaliptică a poveștii ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, continuă în revistă cu ”Ordinul Efemeridelor”, o bandă desenată de Bogdan Chelaru pe un scenariu de Mihai Ionașcu. La rândul său, Beniamin Vasile duce mai departe ”Fluviul Șoaptelor”, o adaptare în stil manga a cărții cu același nume. În plus, un nou episod din romanul în foileton ”Haiganu. Furia Oarbă” de Marian Coman, a doua carte a Zeului Osândit.

”HAC!” este singura revistă profesionistă din România dedicată benzilor desenate. Apare în fiecare lună pe data de 15 și poate fi găsită la chioșcuri, librării și benzinării din toată țara, dar și pe www.supererou.ro, site-ul dedicat consumatorilor din comics din România.

 Mai multe detalii, pe www.harapalbcontinua.ro

Posted by Liviu

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *