Noutăți Editoriale 14 + RomCon 2016: Lista cu dorințe

Cele mai noi apariții editoriale din domeniile SF, Fantasy și nu numai.

Șiii… RomCon, la care voi participa în calitate de invitat la două evenimente: sâmbătă, 29 octombrie, de la 11:30, vom vorbi despre romanele Vegetal și Mineral alături de autorii lor, Marian Truță și Dănuț Ungureanu, și de Georgiana Vlădulescu (am apărut și noi doi în anunț la un moment dat, eu și Georgiana, însă am dispărut, o fi fost prea mult de scris), apoi, de la ora 19:00, Blogosfera SF&F: Florin Stanciu (Golem XIV), Silvia Penciulică (Cu mintea la SF), Liviu Szoke (Fan SF), Siviu Mihai Gheorghe (Assassin CG), Ileana Andreea Drop (Nantan Lupan), Lucian Dragoș Bogdan (Lucian Bogdan), MODERATOR: Georgiana Vlădulescu (Jurnalul unei cititoare).

Și vor fi atâția și-atâția autori și atâtea și-atâtea lansări de carte și evenimente încât nu știu, zău! cum voi reuși să particip la toate și să iau autografe de la toți cei prezenți. Dar mă voi strădui, promit!

În continuare, să vedem ce-am putea găsi (în teorie, s-ar putea ca unele să nu iasă la timp, iar altele vor apărea la Gaudeamus) nou la RomCon, pentru că Gaudeamus se apropie cu pași repezi, iar editurile au început să se pregătească din timp.

O enumerare, pur și simplu, fără a avea pretenția că e completă. Dacă cineva are completări de adus, pe care nu le știu eu sau pe care pur și simplu le-am uitat, îl rog să o facă.

Grupul Editorial Art:

Furia Aurie Cele O Sută de Mii de Regate Miss Peregrine 3. Biblioteca Sufletelor Harry Potter și copilul blestemat (J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne)

Editurile Nemira & Nemi:

   

  

  

Editura Millennium Books:

   

Grupul Editorial Corint:

  

Editura Rao:

    

Editura Tritonic:

   

   

   

   

Editura Crux Publishing:

 

Editura Herg Benet:

    

Editura Litera:

   

Editura Trei:

    

    

Editura Epica:

Coperta Nascuta din FUM si OS.cdr C1_urgia si zorile_FB Coperta Si au privit cu totii spre cer.cdr

Editura Eurostampa:

   

Editurile Eikon, Tracus Arte, Eagle, Quantum Publishers:

    coperta-1-i-r-en

   

Editura Polirom:

Adevarata cronica a mortii lui Yesua Ha-Nozri Calitatea luminii

Știu sunt multe, dar asta e, nu mă pot abține. Spor la cumpărături și la asistat la evenimente (sau participat, după caz)!

Posted by Liviu

You might also like

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: