LA MULTI ANI NEMIRA!

In urma cu 22 de ani incepea cea mai frumoasa aventura din viata mea de cititor si colectionar de carti., se nastea un „munte” ,se nastea editura mea de suflet si inima NEMIRA. Imi gasesc cu greu cuvintele sa va descriu emotiile pe care le-am simtit cind am tinut pentru prima data in mainile mele DUNE, VINATORUL DE RECOMPENSE, CARRIE, JOCUL LUI ENDER si cite mai cite, toate carti bune pe care le-am devorat cu nesat. Unele dintre aceste carti ne-au influentat viata si ne-au modelat ca oameni cu voie sau fara voie iar editura NEMIRA a fost un mare pas in evolutia culturala a societatii noastre, mie unul pot spune ca destinul mi-a fost influentat fara doar si poate de aceasta editura fara de care viata noastra ar fi saraca si plina de plictis.

Din inima si din suflet ii urez astazi in zi de sarbatoare acestei mari edituri NEMIRA un mare LA MULTI ANI! si sa le-a dea dumnezeu sanatate si forta sa ne daruiasca in continuare carti bune! Din inima cele mai de soi urari de bine! SA NE TRAIESTI NEMIRA CA TARE MULT NE TREBUIESTI!

Sa lasam Cezarului ce-i al Cezarului si sa-i dam cuvintul unui mare om si domn al cartilor:
valentin nicolau“Nemira   e numele unui munte, al unui vârf de munte din Carpații Orientali. Se   pare că numele muntelui a fost dat după cel al vântului ce bate necontenit pe creasta lui. Înseamnă „fără încetare“, „fără pace“, în  sensul că nu-și găsește niciodată liniștea. O editură care poartă numele   Nemira nu poate stârni decât neliniști intelectuale.Și multă plăcere –   plăcerea lecturii.” Valentin Nicolau ,director al editurii Nemira

Din 1991 şi până acum am reuşit să oferim cititorilor noştri   aproximativ 2500 de titluri în peste  20 de milioane de exemplare. De la   prima carte publicată atunci, Monte Cassino de Sven Hassel, şi   până acum am dăruit cititorilor noştri cărţi mult îndrăgite, pregătite   cu profesionalism şi pasiune de către echipa noastră.  Astăzi, Nemira  oferă cititorilor săi o selecție bogată, cu peste 700 de titluri din   domenii diverse – literatură science fiction, fantasy, ficțiune   literară, literatură de divertisment, suspans și thrillere, erotică,   precum și apreciate volume de religie, filozofie, teatru, istorie și   umor.

 În urmă cu 22 de ani, pe 22 iulie 1991, Editura Nemira lua naştere. Atunci începea frumoasa poveste a cărţilor, plină de împliniri şi neprevăzut, ce este spusă și astăzi cu aceeași pasiune.Mulţumim celor care din 1991 și până astăzi au fost alături de noi şi de cărțile noastre, dar și noilor generații care vin puternic din urmă cu o poftă nebănuită de lectură.Cu ocazia acestui eveniment, Editura Nemira reîntărește promisiunea de a oferi cititorilor săi plăcerea lecturii cu fiecare carte publicată.

Nu pot incheia aceasta postare decit cu vreo citeva cuvinte care vin din suflet:

DACA NEMIRA NU E , NIMIC NU E! LA MULTI ANI NEMIRA! La multi ani si frumoasei echipe care reprezinta cu atit succes aceasta editura atit de draga inimii noastre: NEMIRA!

posted by voicunike

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *