Lansare Editura Trei: Mary Doria Russell-Pasărea Domnului (Colecția Epsilon)

DUMINICĂ de la 14.00:
Editura Trei lansează Pasărea Domnului de Mary Doria Russell: volum recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Lasswitz-Preis şi British Science Fiction și nominalizat la James W. Campbell Memorial Award pentru cel mai bun roman.
Invitați la lansarea din cadrul Târgului de SF & F ”Final Frontier” din Centrul Vechi:
Liviu Radu, Bogdan Perdivară – traducator, Ionuţ Bănuţă – ilustraţie copertă, Mihai-Dan Pavelescu – coordonator colecţia Epsilon Science Fiction

   

blogPasareaDomnului

Oare de ce nu lansează și celălalt mare roman apărut nu cu mult timp în urmă, Eon, de Greg Bear?

Celelalte apariții din colecția Epsilon de până acum:

EonRăzboiul ZPrefectulMileniuCronoliţiiNebula 2011

Până acum am reușit să citesc primele cinci volume și am rămas foarte plăcut impresionat de ele, mai puțin de Antologia Nebula 2011, din care unele texte chiar nu știu ce căutau aclo. În schimb Prefectul mi-a adus aminte de unul din cele mai bune romane SF citite de mine în ultimii ani, Century Rain de Alastair Reynolds.

Posted by Liviu

You might also like

5 Comments

 1. avatar
  Ion says:

  Asta da targ !
  Avem o oferta generoasa de sf de buna calitate . Cartile Nemira vor avea reduceri de 40% , de Trei si Paladin stiti ceva ?

  1. avatar
   Liviu Szoke says:

   De Editura Trei nu știu, poate or avea și ei o reducere de 30 % ca la Gaudeamus. În schimb Paladin are cărțile cu 25,9 lei timp de 259 de zile, ceea ce pentru niște hardcovere mi se pare un preț mai mult decât rezonabil.

 2. avatar
  michael says:

  La Paladin avem reduceri tot timpul, dacă ne uităm la prețuri. Dar, cum am mai zis cîndva, la cererea publicului putem scoate și noi cărțile la 60 de lei și să le vindem din cînd în cînd cu 50% reducere.

  1. avatar
   Unchiu` lui Mario says:

   Doar 25,9 lei ?

   „Scump fratzicule, scump, ma nenorocesti cu preturile astea” ar zice Agop din Bazar.

   Cititorul cumparator a fost obisnuit cu preturi de genul 6 lei, 9 lei, 11 lei … deja la 25,9 lei isi spune ca e furt pe fata.

   Ce naiba, ii lasati fara bani de shaorma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: