ATAVIC- The BOOK of the year

Acum vreo citiva ani am descoperit sau mai bine zis am redescoperit un tinar autor cu un stil original si care scrie foarte bine in paginile Jurnalului SF,are acel ceva ce stirneste interesul si curiozitatea cititorului si-l face la urma sa exclame cu satisfactie dar si frustrare- Mai vreau!, Acel autor nu este decit nimeni altul LIVIU SURUGIU cel care revine in forta cu o carte super beton,cartea anului 2013, o carte  care va stirni multe controverse dar si care va fi iubita de catre cititori.Acum el s-a intors si s-a intors in forta cu

THE BOOK OF THE YEAR 2013 – ATAVIC

Intrati pe contul lui de facebook acolo unde va asteapta o mare surpriza! Astept cu cea mai mare satisfactie felicitarile dar si injuraturile.

posted by voicunike

You might also like

6 Comments

 1. avatar
  Eugen says:

  Nicule, e foarte bine ca l-ai descoperit acum cativa ani; ti-ai amintit de el numai dupa ce i-a aparut inca o proza in paginile Gazetei SF; Dar pesemne te rusinezi cu Gazeta de eviti de vreo doua luni sa amintesti de ea. Deh, ca-ntre prieteni.
  La multi ani!

  1. avatar
   voicunike says:

   Eugen fara suparare dar pina sa-i apara textul in Gazeta SF deja citisem o mare parte din carte,,textul a venit taman la timp pentru a-si face intrarea in inima cititorilor.
   La multi ani si tie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: