Concurs LEDA: Printul Mecanic

Un steampunk adevarat dintr-o serie extrem de frumoasa , Printul Mecanic acum se prezinta la un nou concurs organizat impreuna cu editura LEDA de blogul FANSF, si surprizele nu se vor opri aici, saptamina viitoare va pregatesc ceva al dracului de bun .

În lumea magică a Londrei victoriene, Tessa Gray şi-a găsit în sfârşit locul, alături de vânătorii de umbre. Dar liniştea se dovedeşte a fi trecătoare când forţe întunecate din Conclav plănuiesc s-o înlăture pe Charlotte, protectoarea ei, de la conducerea Institutului. Dacă se va întâmpla acest lucru, Tessa va ajunge pe străzi, pradă uşoară pentru misteriosul Magistru, care urmăreşte să se folosească de puterile ei în scopuri nu tocmai nobile.Cu ajutorul lui Will şi Jem, Tessa descoperă că războiul purtat de Magistru împotriva vânătorilor de umbre este cât se poate de personal. El îi învinuieşte pentru o tragedie petrecută cu mult timp în urmă, din pricina căreia, susţine el, viaţa îi fusese distrusă. Pentru a descoperi secretele trecutului, cei trei prieteni călătoresc din Yorkshire-ul învăluit în ceaţă spre un conac de care sunt legate poveşti cumplite; din cartierele sărăcăcioase ale Londrei spre o sală de bal fermecătoare, unde Tessa descoperă că adevărul despre originile ei este mult mai sinistru decât îşi închipuise vreodată.Când se întâlnesc cu un demon mecanic, care-i transmite lui Will un avertisment, aceştia înţeleg că Magistrul le ştie fiecare mişcare – şi  că unul dintre apropiaţii lor i-a trădat.

Tessa realizează că inima îi bate din ce în ce mai tare pentru Jem, însă dorinţa de a fi cu Will, în pofida stărilor lui sumbre, continuă să o tulbure. Dar ceva se schimbă în Will – zidul pe care băiatul şi-l construise în jurul lui începe să se năruie. Dacă-l vor găsi pe Magistru, va putea oare Will să se elibereze de secretele sale şi să-i ofere Tessei răspunsurile legate de originea şi de menirea ei? În vreme ce căutarea Magistrului, dar şi a adevărului, îi pune pe cei trei prieteni în situaţii primejdioase,

Tessa înţelege că, atunci când amesteci dragostea cu minciunile, poţi corupe chiar şi cea mai curată inimă.

Traducere din limba engleză de Shauki Al-Gareeb şi Bogdan Alexandru Sasu

Cassandra Clare s-a născutla Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind în întreaga lume împreună cu familia (inclusiv în Himalaya). Cărţile au fost prietenii ei cei mai buni – oriunde se ducea, avea cu ea o carte.

Anii de liceu şi i-a petrecut la Los Angeles, perioadă în care scria povestiri ca să-şi amuze colegii, inclusiv un roman intitulat The Beautiful Cassandra (Frumoasa Cassandra), inspirat de povestirea cu acelaşi titlu de Jane Austen (de unde şi-a luat mai târziu şi pseudonimul literar). După încheierea studiilor, Cassie a locuitla Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste.

Este autoarea seriilor de mare succes Instrumente mortale şi Dispozitive infernale. În prezent, locuieşte în Massachusetts împreună cu logodnicul său, pisicile lor – şi înconjurată de şi mai multe cărţi.

EXCLUSIV ÎN ACEASTĂ EDIŢIE DIN PRINŢUL MECANIC, TREI TEXTE INEDITE:

 • Dedicaţia lui Will pentru Tessa pe un exemplar din Poveste despre două oraşe, de Charles Dickens
 • Epistola scrisă de Will pentru familia lui, la împlinirea vârstei de şaptesprezece ani, dar pe care nu o va expedia niciodată
 • Scurtă relatare a primei întâlniri dintre Jem şi Tessa
Concursul incepe azi si se termina luni 09.04.2012  dimineata la ora 2:00, cistigatorul va fi unul singur si va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce roman scris de Cassandra Clare urmeaza sa apara in luna mai, 2012?
Fiti pe faza urmeaza si alte surprize! Succes!
UP DATE: Cistigatorul concursului este Jo.hanna. Imi pare rau de intirziere dar am fost prins intr-un proiect pe care o sa-l vedeti mai tirziu.
posted by voicunike

 

You might also like

47 Comments

 1. avatar
  lunateca says:

  volumul 5 din seria Instrumente Mortale-City of Lost Souls…pfff care la noi va aparea cam peste vro 2 ani :((((…cred ca o sa mor…de curiozitate

 2. avatar
  Elena Zaharia says:

  Ultimul roman scris de autoarea Cassandra Clare si care va aparea in mai face parte din seria „The Mortal Instruments” si se numeste „City of Lost Souls”(vol. 5).

 3. avatar
  dana71 says:

  Volumul 5 „City of Lost Souls”
  P.S. Am trimis raspunsul, deoarece nu a fost inca anuntat castigatorul… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *