Concurs Millennium Books: COOK

Compania Neagra este una din cartile care au reusit sa ma cucereasca la prima vedere dar si datorita faptului ca imi stirnise curiozitatea Dreamingjewel cu povestile ei despre aceasta minunata serie si cum nu am putut rezista tentatiei am citit pe nerasuflate prima carte cind a aparut iar al doilea volum Umbre Staruitoare a reusit sa ma tina lipit de carte de zici ca avea superglue pe ea.Alaturi de celelalte si putine serii fantasy , aceasta serie se incadreaza la categoria must read , iar in noianul de carti fantasy care apar ca ciupercile se distinge ca un far alaturi de ASOIAF, HP si Malazan ca sa dau doar trei exemple. Cu o actiune dura si personaje care penduleaza intre bine si rau cartile te tin in priza de la inceput pina la sfirsit si la un moment dat traiesti alaturi de personaje dramele si bucuriile lor.

Seria care a schimbat pentru totdeauna literatura fantasy.

Nu exista Bine si Rau, exista doar slujbe bine platite. In razboiul dintre intuneric si bezna, membrii Companiei Negre isi iau simbria si fac ceea ce lise cere. Iar indoielile si le ingroapa alaturi de camarazii morti. Pina intr-o zi, cind o profetie se face auzita: Trandafirul Alb a renascut undeva, pentru a intrupa din nou Binele…

Mercenari in slujba Doamnei, soldatii Companiei Negre sint angajati in lupta impotriva Rebelilor Rozei Albe. Sint barbati duri, caliti in batalii si mindri de strictetea cu care isi indeplinesc orice contract.Doamna e Raul insusi, insa nici falsii discipoli ai Rozei Albe, reincarnarea unei eroine moarta de veacuri, nu sunt cu nimic mai prejos in aceasta privinta.

Dar Compania Neagra are un secret ce ii va permite sa supravietuiasca!

Aflati ce si cum se intimpla in aceste doua carti participind la un nou concurs Millennium Books organizat impreuna cu blogul Fansf  in care sunt puse la bataie aceste doua carti si ca bonus o alta carte misto, si toate trei in traducerea marelui traducator MIRCEA PRICAJAN

Uite ca la aceasta carte nu va fac nici o prezentare ca sa va fac curiosi(sic!). Comenzi pentru aceste carti puteti face aici.

Concursul va incepe astazi si se va termina vineri ora 24:00 urmind ca simbata dimineata sa anunt  cistigatorul, care va raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cite recenzii de carte au aparut pe blogul METATEXTE?

Va avertizez de la inceput ca este o intrebare capcana, asa ca va urez spor si noroc.

Tineti aproape! vor mai urma alte concursuri dar si ceva surprize.

UP DATE: Raspunsul corect la intrebare era 24 de recenzii.

De data asta misia mea a fost mai simpla deoarece au fost 16 participanti care au raspuns corect, deci a trebuit sa scriu mai putine biletele fata de concursurile anterioare. In urma tragerii la sorti a iesit cistigator biletelul cu numarul 16, adica IULIA88. Asa s-a nimerit, mina Generalului nu face discernamint sau discriminare. Felicitari Iulia! Oricine ai fi! 🙂

posted by voicunike

You might also like

59 Comments

 1. avatar
  prichindel says:

  salut,

  sunt vreo 28 de recenzii pe acolo, dar nu ma prind daca se pun si cele 3 recenzii la Almanah.
  uff, nike, nu imi dau seama, ma dau batut, nu cred ca pun eu mana pe premiul asta:((.

  succese.

  app ce mai citesti acum?

 2. avatar
  uglybadbear says:

  mai-mai… grea intrebare a pus nicu 🙂
  hai sa va vind un pont: luati-o de la capat cu blogul si numarati-le bucata cu bucata. recenziile sint categorisite ca atare.
  si o precizare: recenziile la almanahul anticipatia intra in calcul. asta asa, ca sa n-avem vorbe.

 3. avatar
  marinica says:

  Nicule, Nicule, sugubat mai esti, io zic ca’s 24, ca trei is nuj ce dubluri, etc.
  fain concurs, abia astept gaudeamus sa imi cumpar cartuliile astea doua.
  ps: da partea a treia cand apare, ca u le stii pe toate!

   1. avatar
    marinica says:

    tii badita dreptate ai cu astia de la putere, dar na, daca ar fi crescut minte pe toate drumurile ar fi mancat-o si magarii.
    totusi, poate scapi vreun articol ceva despre partea a treia, cand il mai iscodesti pe fratele de la millenium.

 4. avatar
  uglybadbear says:

  Avind in vedere ca timpul de raspuns a expirat, pot sa anunt ca tragerea la sorti va desemna cistigatorul dintre cei care au spus ca sint 24 de recenzii. numarul cartilor recenzate este 28, intr-adevar, dar doua dintre recenzii (la robert j. sawyer si neal stephenson) se ocupa de niste trilogii.
  va multumesc pentru interes si va astept cu drag in continuare pe metatexte.wordpress.com!

 5. avatar
  iulia88 says:

  Am ajuns acum acasa dintr-o „calatorie de weekend” si am aflat ca am castigat !
  Ma bucur ca am avut raspunsul corect si „Generalul” m-a extras pe mine castigatoare, mai ales ca am postat raspunsul destul de tarziu pe blog…
  Raspunsul a fost usor de dedus tinand cont de faptul ca pe blogul lui Metatexte, in dreptul fiecarei recenzii, era scris in ce revista a fost publicata si la ce se referea recenzia, astfel incat la cele 2 serii de trilogii, s-a observat clar timpul folosit, adica singularul… (in plus se intelegea si din textul recenziei). 🙂
  Multumesc celor doi protagonisti si numesc aici pe fansf si uglybadbear pentru bucuria de a citi cartile castigate (in plus se va bucura mult tata cat si unchiul meu, vechi cititori de SF).

 6. avatar
  iulia88 says:

  Va asteptam in continuare cartile (eu, tata si unchiu’) pentru a ne bucura de ele 🙂
  P.S. Unchiu’ a fost si el „odata” unul dintre norocosii acestui blog, fiind extras de „General” si m-a invatat sa am rabdare…, deh este mai mare si cu mai multa experienta !

 7. avatar
  iulia88 says:

  Mai sunt ceva noutati vis-a-vis de livrarea premiului castigat ?
  Nu am fost inca contactata de nimeni de la Millennium Books, dar am rabdare si astept in continuare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: