Later Edit:In urma tragerii la sorti CISTIGATORUL CONCURSULUI ESTE KRISZ.

Lectura placuta! Enjoy!

Am fost foarte incintat cind am aflat pe net ca se lanseaza o noua colectie de literatura de fictiune intitulata STRADA FICTIUNII la editura ALL

Aceasta  colectie  a debutat cu citeva carti excelente si  cuprinde un target foarte mare din rindurile cititorilor de fictiune.De ce zic  fictiune? pentru ca toate editurile se feresc de eticheta sf&f dar publica in draci aceste carti care au priza la public si sunt cautate, Da! foarte cautate! deoarece romanul neaos s-a saturat de ineptiile vietii de zi cu zi si cauta o cale de evadare- in lumi mai bune sau mai proaste dar care sa-l deconecteze- in cartile oferite de peisajul editorial romanesc.

Editura ALL impreuna cu blogul FANSF initiaza un concurs cu cel mai nou titlu aparut in colectia STRADA FICTIUNII: INSOMNIA de CHARLIE HUSTON 

Milioane de oameni visau ca oboseala să dispară. Ca pleoapele să se închidă şi să rămână tăcute. Ca organismul să se odihnească. Ca mintea să se relaxeze.Milioane de oameni visau la somn. Milioane de oameni tânjeau dupăDreamer.Epidemia de SLP (formula prescurtată pentru sleepless – insomnie) a început în 2008, iar în doi ani îşi extinsese rapid tentaculele şi distrusese sistemele economice şi sociale chiar şi în cele mai puternice ţări ale lumii. Doar în SUA există 30 de milioane de insomniaci. De oameni cuprinşi de convulsii, acoperiţi de răni şi puroi, de oameni care şi-au pierdut capacitatea de a comunica şi conştiinţa de sine.Cluburile, magazinele, jocurile pe calculator, furtul de identitate şi traficul de droguri – toate au înflorit pentru alinarea simţurilor vii ale insomniacilor dornici să umble, să se agite, să caute distracţii sau să recurgă la un ultim gest, care îi face să doarmă pentru totdeauna.Un singur cuvânt era însă pe buzele tuturor: Dreamer, medicamentul care atenuează simptomele bolii, care te ajută să revii din realităţile paralele şi să adormi, chiar şi pentru puţin timp. Însă Dreamerul era distribuit numai în farmaciile spitalelor şi administrat doar pacienţilor internaţi, o singură dată pe zi. Fiecare cutie, fiecare flacon are o etichetă cu identificare prin radiofrecvenţă, iar fiecare pastilă câte trei caracteristici unice.Piaţa neagră s-a umplut de copii ale Dreamerului, însă pe cel adevărat nu-l are (aproape) nimeni. Toată lumea vrea să afle unde se produce şi care e reţeaua care îl distribuie.Personajul principal al romanului Insomnia, Parker Hass, soţul unei femei infectate cu insomnie şi tatăl unei fetiţe de câteva luni, şi ea suspectată de boală, încearcă să dea de urma medicamentului. Hass joacă dublu rol, de poliţist şi traficant de droguri, ambele măşti ale unui soţ disperat să îşi salveze familia.Va reuşi Parker Hass să se strecoare prin lumea periculoasă a traficanţilor de droguri, a poliţiştilor corupţi şi a crimelor, să descopere Dreamerul şi cauza epidemiei de insomnie? Pentru a afla trebuie să rămâneţi treji şi să citiţi romanul.

„Unul dintre cei mai talentaţi scriitori născuţi din tradiţia noir în acest secol.” astea sunt cuvintele celui mai tare scriitor de pina acum STEPHEN KING.

Si acum intrebarea concursului:

Cum se numeste seria cu vampiri foarte iubita de public care l-a facut si mai celebru decit era pe Charlie Huston?

Cistigatorul va fi tras la sorti si va fi anuntat luni dimineata, concursul incepe de azi si se termina duminica la orele 24.

Nu imi ramine decit sa va urez succes!

Posted by voicunike

25 de comentarii la „Concurs ALL : INSOMNIA

  1. Seria Joe Pitt Casebooks, care contine cartile:Already Dead, No Dominion, Half the Blood of Brooklyn, Every Last Drop si My Dead Body

  2. Cum se numeste seria cu vampiri foarte iubita de public care l-a facut si mai celebru decit era pe Charlie Huston?
    Raspuns: Seria Joe Pitt Casebooks.

  3. Seria se numeste „Joe Pitt Casebooks” si cuprinde cinci romane: „Already Dead” (2005), „No Dominion” (2006), „Half the Blood of Brooklyn” (2007), „Every Last Drop” (2008) si „My Dead Body” (2009).

  4. Seria se numeste „Joe Pitt Casebooks”, bineinteles, si cuprinde cartile:”Already Dead”, „No Dominion”, „Half the Blood of Brooklyn”, „Every Last Drop” si „My Dead Body”.

  5. Pana la urma despre ce fel de carti e vorba? „Fictiune” e o prostie, tot ce e literatura e fictiune. Sunt carti SF, fantasy, romane pentru adolescenti? Care e punctul comun al colectiei, daca exista?

    1. Sunt si carti sf dar un sf mai soft nu hard , si fantasy si cred ca pentru marirea diversitatii vor fi si carti pentru adolescenti.
      Punctul comun al colectiei inca nu l-am deslusit dupa mintea mea.
      Imi pare rau ca ti-am raspuns asa de tirziu, mici probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *