Incercare de coperta

Am tot scormonit prin ideile mele si uite ca am reusit dupa multe telefoane si incercari de grafica pe pc desi pot spune cu mina pe inima ca nu mi-a reusit nimic, iata ca dupa ce am sterpelit o poza de pe site-ul lui Raymond Swanland ,cu ajutorul unui doctor in calculatoare , am realizat urmatoarea coperta pentru cartea celui mai cool scriitor roman, fiind si fanul numarul unu al lui, un scriitor adevarat si cu mult potential neexploatat.

Da,IX, este vorba despre COSTI GURGU si a lui carte CRONICILE DE LA CAPATUL LUMII despre care am mai vorbit si postat pina acum. Ce zici Horica iti place coperta sau mai bine zis incercarea de coperta?

Si apropo tare faina a fost lansarea si ziua de simbata.

You might also like

15 Comments

 1. avatar
  Pax says:

  Mie imi place tare mult Raymond Swanland, imi place si poza pe care ai folosit-o, dar textul in nici un caz in locul in care l-ai asezat tu, mai e si logoul pe care l-ai ales….in fine, uite un exemplu, nimic special, fara efecte folosite pentru text si cred ca se si apropie cat de cat de stilul celor de la millenium books(da stiu, nu am folosit diacriticele nici in exemplul de coperta)
  http://i52.tinypic.com/1z1bpm9.png

 2. avatar
  uglybadbear says:

  n-o sa fie raymond swanland… si nici un peisaj cu dune. avem deja o ilustratie, vlad lucreaza cu ea si in citeva zile i-o va trimite lui costi pentru verdict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *