Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/bibliotecaluiliv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
LEDA STRIKES BACK ! - Biblioteca lui Liviu

Dupa indelungi asteptari am primit confirmarea despre aparitia unor carti foarte placute si incitante.Editura LEDA vrea ca sa ne incinte sufletele noastre de cititori pina la sfirsitul anului numai cu bunataturi, lista o veti gasi aici. Asa ca sa incepem cu prima „bomba”

Gene Wolfe-Citadela Autarhului

Volumul 4 din seria The New Sun,serie si carti care nu mai are nevoie de recomandari.Multumim pe aceasta cale minunatei traducatoare Irina Horea.

Fascinantul scriitor Gene Wolfe nu s-a lasat si sper ca tot la editura LEDA vom citi si volumul ultim din serie.Up date-Leda va publica si acest volum.

In curind vom citi si aceasta excelenta carte in traducerea Tushei Vero. Must read!

Surprinzator si total neasteptat, o carte care va va contraria si va stirni polemici.Neaparat de citit Brian D’Amato!

O viitoare societate umana atit de amar apropiata de realitate in care „Fiecare are un pret….”. Brrrr! O carte must read!

Am mai vorbit despre aceasta carte iar traducatorul este cel mai vestit sefist si bun din tara Stefan  Ghidoveanu.

Deci vom avea parte de un regal sefistic si nu numai!

Voi reveni cu o postare ulterioara pentru celelalte bunataturi pregatite in mod special pentru noi de editura LEDA.

Pentru lectura perfecta va recomand doua carti aflate la granita SF&F –Atlasul Continentelor Incetosate si Hawksmoor. Placere garantata,parol!

posted by voicunike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *