Lecturi 348 (Blog tour #11/2023): Sebastian Fitzek – Drumul spre casă

Sebastian Fitzek – Drumul spre casă (Der Heimweg, 2020) 416p., TPB, 12,5×19, Lebăda Neagră, 2023, colecția Black Spot, trad. Catrinel Iordache, red. Laura Catrinescu, 37,4 (46,75) lei, ISBN 978-606-9623-35-0

Nota Goodreads: 4,16 (9 599 note)

Descrierea editurii: „E sâmbătă, imediat după ora 22:00. Jules Tannberg răspunde la apelurile sosite la linia telefonică pentru însoțire, un serviciu telefonic pentru femeile cărora, noaptea târziu, le este frică în drum spre casă și ar dori un însoțitor a cărui voce liniștitoare să le ghideze în siguranță prin noaptea berlineză – sau să cheme ajutor în caz de urgență. Nu a existat niciodată o situație reală în care viața ar fi fost pusă în pericol. Până astăzi, când Jules vorbește cu Klara. Tânăra este îngrozită. Crede că este urmărită de un bărbat care a mai atacat-o și care a trasat cu sânge, pe peretele dormitorului, o dată calendaristică: cea a morții ei! Iar acea zi se încheie în mai puțin de două ore…”

NB: recenzia face parte din blog tourul dedicat apariției în limba română a romanului Drumul spre casă. Dacă sunteți curioși să aflați și alte păreri, puteți vizita următoarele bloguri, pentru a vă edifica:

Ciobanul de Azi

Literatura pe tocuri

Cărțile mele

Anca și cărțile.ro

Citește-mi-l

Fata cu cartea

Falled

Analogii, Antologii

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *