Lista cu dorinte

Inaugurez astazi o noua rubrica la care puteti participa si voi,prea mult ne reprimam visele cu aparitia unor carti iar editurile cu ocazia asta poate vor lua aminte ca cititorii=cumparatori  pot aduce profit de ambele parti,cititorii cu cartea dorita si mult-visata  iar editura cu banii si renumele.

Nu stiu ce are Aspoiu cu Scalzi dar dupa parerea mea baiatul scrie bine chiar spre foarte bine, dar inclin sa-i dau dreptate in privinta declararii romanului OLD MAN’S WAR ca romanul decadei pentru ca nu prea ar fi ,dar deh! incurcate sunt caile internetului.Iata ce mi-as dori sa apara la editura noastra de suflet – MILLENNIUM BOOKS intr-un viitor de preferinta nu prea indepartat

Suna misto ,nu-i asa?! Dar sa cititi si continutul,e tare de tot!

posted by voicunike

You might also like

13 Comments

 1. avatar
  Max says:

  Cartea e foarte bună, deși este prima carte a lui Scalzi serioasă, care nu beneficiază de umorul lui bine cunoscut. Drept să spun aș prefera mai intâi să apară Agent to the Stars al lui Scalzi și după aceea The God Engines.

 2. avatar
  Georgian says:

  In afara faptului ca subscriu si eu pentru Erikson cu traducere si editare de calitate, mi-ar placea sa apara in romana Brent Weeks – Trilogia Ingerul Noptii.

 3. avatar
  Crocodilu says:

  Sa apara continuarea Commonwealth-ului lui Hamilton. Dar in ritmul in care se misca Confederation, mai bine ma apuc in engleza. Valabil din pacate pentru orice carte la care mi-am pierdut speranta ca o sa mai apara vreodata in timp util la vreo editura din romania.

 4. avatar
  Oliviu Craznic says:

  nu as zice ca razboiul batranilor e romanul deceniului, dar in orice caz e cel mai bun roman citit de mine in ultimul timp, poate in ultimii 2 ani. vreau si eu god engines (coperta e tare rau), si as vrea ian r. macleod, alistair reynolds, si dintre cei mai vechi, heinlein, menghini. ma rog, de vrut pot sa vreau multe, ha… sa vedem ce o iesi!

 5. avatar
  I.Cosmin says:

  Domnul Craznic :ma bucur sa vad ca inca mai sunt cititori de S.F. care doresc S.F. (sper si F. 🙂 ) mai vechi
  Singurele mele dorinte ,pana acum ar fi : sa fie retraduse cartile de Tritonic(nici nu va puteti imagina ,cat de mult ma supara faptul ca au aparut niste autori atat de buni ,care au avut parte de traduceri de ”rahat” ,pardon ,foarte slabe) … si sa invat cat mai bine engleza (lucru la care lucrez ,unul dintre motive este acela ca ,de multe ori ,cand termin un roman sau o povestire imi zic: cred ca ar fi fost de doua ori mai buna-n engleza…)

  1. avatar
   Oliviu Craznic says:

   absolut! ma intristeaza atat traducerea slaba a unor mari autori, motiv pt care am inceput sa citesc tot mai mult in engleza cu toate ca pana de curand evitam acest lucru, cat si faptul ca autorii clasici nu mai sunt pretuiti, pe motivul „prafuielii”. editurile se axeaza pe noutati – cand eu cred ca singurul criteriu valabil e calitatea. daca un autor e bun, el trebuie publicat – indiferent ca a scris acum sau acum 100 de ani. sunt foarte multe carti senzationale, care nu au fost niciodata traduse in romana – deci pt publicul nostru sunt la fel de noi ca si ultimele aparitii…
   si eu ma bucur ca mai sunt cititori de „clasic”…

   1. avatar
    Crocodilu says:

    Complet offtopic, felicitari pentru Cosmar, l-am citit acum cateva zile si mi-a placut foarte mult. La mai mare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: